Waar staat Nutriphyt voor?

Wij zijn er van overtuigd dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheids-problemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten. Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend.

Wij zijn namelijk niets anders dan de natuur zelf. Door deze herkenning kan ons lichaam op efficiënte wijze deze natuurlijke stoffen benutten om zichzelf in de meest optimale staat van gezondheid te brengen.

Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden. Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Lees meer >


Natuurlijke intelligentie

De natuur herbergt een schat aan informatie waarin een natuurlijke intelligentie besloten ligt. Deze natuurlijke intelligentie is een geschenk aan ons allen en vraagt erom gezien, ingezet en vertaald te worden. Vertaald naar producten die ons eraan herinneren dat wij natuur zijn en dus ook deze natuurlijke code in ons dragen.

gabriel-devriendt-homepageOver Gabriël Devriendt Werkt als onafhankelijk manager R&D en wetenschappelijk adviseur binnen het vakgebied van de nutritionele geneeskunde en fytofarmacie.

Hij studeerde biologie aan de universiteit van Gent en specialiseerde zich in botanica.

Vanaf 1976 werkte hij ruim 20 jaar als productspecialist in de farmaceutische industrie waarvan de laatste 10 jaar als universitair productspecialist in de oncologie, supergespecialiseerd in prostaat- en borstkanker.

Drs. Gabriël Devriendt
Bioloog, Manager Research & Development