Wereldwijde levering van de Nutriphyt-producten

Binnen de EU Vanuit alle landen in de EU kunt u Nutriphyt producten bestellen. De verzendkosten verschillen per land en worden weergegeven bij het afronden van uw bestelling. Aan bedrijven gevestigd in de EU (behalve Nederland) met een geldig BTW nummer zal geen BTW worden berekend. De BTW zal worden verlegd. Bij leveringen aan consumenten zullen de gebruikelijke Nederlandse BTW-tarieven worden gehanteerd.

Buiten de EU Wanneer u bent gevestigd buiten de EU kunt u ook alle Nutriphyt-producten bestellen. De verzendkosten kunnen per land verschillen en worden weergegeven bij het afronden van uw bestelling. Uw bestelling zal worden afgerekend in Euro’s (EUR). Voor leveringen naar landen buiten de EU berekenen wij geen BTW. Bedrijven en consumenten moeten hierbij rekening houden met eventuele BTW-heffingen en invoerrechten bij de levering.

BTW en invoerrechten Wanneer u buiten de EU gevestigd bent, kan het zijn dat u, afhankelijk van lokale wetgeving, een BTW of invoerrechten moet betalen bij ontvangst van het pakket.

Betaalmethode U kunt betalen met uw creditcard, paypal of middels een bankoverschrijving. Voor een aantal landen bieden wij extra betaalmogelijkheden wanneer u beschikt over een lokale bankpas. Bij het afronden van uw bestelling kunt u een keuze maken uit de voor u beschikbare betaalmethodes.