14 dagen bedenktermijn Bij Nutriphyt kan een artikel worden geruild of geretourneerd als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt en binnen deze termijn het artikel retour stuurt. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Hiervoor moet u allereerst een verzoek tot retourneren indienen met behulp van onderstaand formulier. U ontvangt vervolgens een zogenaamd RMA-nummer. Vermeld dit nummer op de zending en stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Het retouradres ontvangt u tegelijkertijd met het RMA-nummer.

Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van de betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van Nurtiphyt betreft. Zendingen zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Uw retourzending online volgen
U kunt uw retourzending makkelijk volgen met een retournummer. Dit nummer ontvangt u bij het postkantoor wanneer u het pakket hebt verzonden.

Een product terugsturen? Vraag eerst een RMA-nummer aan en ontvang de instructies voor het retour sturen per e-mail.

Ordernummer (staat op de factuur en orderbevestiging)

Naam

Straat en huisnummer

Postcode en plaats

Telefoon

E-mailadres

U geeft voorkeur aan:

Product(en) die u wilt retourneren

Reden van het retour sturen

Wanneer u heeft gekozen voor terugstorten van het bedrag:
Bankrekeningnummer

Tenaamstelling bankrekening