Uitgebreid productseminar: Bijdragen aan gezondheid met voedingssupplementen

In navolging van het succes van vorig jaar volgt er opnieuw een Product-seminar op zaterdag 15 september. Deze zal in het teken staan van de Nutriphyt-producten. Daarmee willen we graag aan de behoefte voldoen die door zorgverleners is geuit.

We zullen starten met een uitgebreide inleiding vanuit een actuele visie op gezondheid, welzijn en ziekte waarin op grond van opzienbarend wetenschappelijk nieuws de mens steeds meer als ecosysteem kan worden beschouwd. Vanuit deze zienswijze krijgen we een ander beeld van gezondheidszorg. Het is enorm boeiend om deze ontwikkelingen te zien. Vervolgens komt de plaats van voedingssuppletie binnen de gezondheidszorg aan de orde. U krijgt daarbij binnen de presentatie heldere overzichten

Dit jaar is er bovendien het nodige nieuws te melden, met name over de aanpassingen van een aantal Nutriphyt-producten waardoor op een andere wijze afwegingen kunnen worden gemaakt om deze te gebruiken.

De samenstellingen, de indicaties en het gebruik van de diverse Nutriphyt-producten zullen belicht worden, waarbij ook minder voor de hand liggende toepassingen en gebruikstips aan bod zullen komen die uw zorgverlening op nutritioneel en fyto-therapeutisch vlak kunnen ondersteunen.

Daarbij zullen zeker ook combinaties worden belicht om het voor uw cliënt overzichtelijk en haalbaar te maken. De compliance is immers enorm belangrijk om daadwerkelijk de gezondheid van het individu een dienst te bewijzen.

Deze bijeenkomst zal een interactief karakter hebben, waar een ieder aan elkaars vragen zinvolle praktische informatie kan ontlenen.

In hoofdlijn zal het programma bestaan uit een inleidende visie op gezondheid en ziekte en in het licht daarvan zal systematisch het gamma producten de revue passeren met vele waardevolle praktische tips en toepassingsmogelijkheden die u zeker meer vertrouwd zullen maken met de samenstelling en combinatiemogelijkheden van de producten. Kortom een presentatie waar u bij moet zijn.


Maurice KoolInformatie over de spreker
Maurice Kool MSc. is vanaf begin jaren negentig ruim 23 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidzorg als leefstijlgeneeskundige waar hij altijd in een medisch centrum vooral tussen huisartsengeneeskunde en psychologie heeft gepraktiseerd. Hij was als wetenschappelijk medewerker, auteur en docent verbonden aan de SOE en het Biomoleculair Medisch Centrum in Den Haag. Later werd hij bij de Natura Foundation hoofdredacteur van het VanNature magazine waar hij tevens de monografieën schreef, de R&D assisteerde en internationaal het therapeutisch spreekuur bemande. Vanaf 2012 heeft hij samen met Jan Lenferink en Joost Vogelaar Nutriphyt in Nederland opgebouwd.

Van der Valk Houten - Utrecht
Hoofdveste 25
3992 DH Houten
3992 DH
Route

2 november 2019

Aanvang: 09:00
Einde: 12:00

Registratie

Prijs: € 29.00

U kunt zich direct inschrijven voor dit seminar.
Vul hieronder uw gegevens. In de volgende stap kunt u kiezen voor betaling via iDeal, Paypal of op rekening.

Om vast te stellen dat u een professional in de gezondheidszorg bent, vragen wij u minimaal één van de volgende velden in te vullen:
- Lid van beroepsvereniging
- KVK nummer
- AGB code

Velden met een * zijn verplicht